با احسان خواجه امیری در زنگ تفریح
دهه هشتاد عصر پیشرفت کشور در علم و صنعت و فراگیر شدن استفاده از دستاوردهای تکنولوژیست.
این سال ها برگزاری همایش و مسابقات جدید به جای جُنگهای فرهنگی دهه 70، روی بورس است.
به طور مثال، یکی از سوژه های ما اعتراف کرد که دهه فجر، در سالن کامپیوتر مدرسه شان، جام مسابقات رایانه ای کانتر را برگزار می کرده است!
مسابقات موشک های آبی هم یکی دیگر از گزینه های روی میز بوده است!
همایش ها با چهره ای متفاوت و برنامه هایی از قبیل مشاعره، طنز و تقلید صدا گرفته تا اجرای زنده موسیقی با گیتار و پیانو و در کنارش استفاده از صحبت های یک روحانی، نقش زیادی در جذب دانش آموزان به فضای انقلاب و انجمن اسلامی ایفا می کردند.
رادیو انجمن هم یکی دیگر از خلّاقیّت هایی بوده است که انجمن ها در این سال ها، در مدارس به کار می گرفته اند.
برنامه هایی که شامل مصاحبه زنده با دانش آموزان و پخش موسیقی آن هم نه از نوع انقلابی که از نوع خواننده های مجاز و محبوب دانش آموزان بوده اند.
باز برای مثال، از زیر زبان سوژه ی محترم کشیدیم که زنگ تفریح، احسان خواجه امیری پخش میکرده اند!
برگزاری نمایشگاه عکس و پوستر و لیگ فوتبال دبیران هم از سایر کارهایی بوده که یک انجمنی دهه هشتاد، می توانسته در مدرسه اش انجام بدهد.
البته لازم به ذکر است که در زدن پوسترها به دیوار، برای جلوگیری از هرگونه اصطکاک احتمالی (بخوانید تصادف!) با مدیر و معاون مدرسه، و رو به رو نشدن با دیوارهای سوراخ سوراخ مدرسه، به جای پونز از چسب کاغذی استفاده کنید!
و صد البتّه نیازی به گفتن نیست که داشتن مخالف در انجام هر کاری حتّی در برگزاری جشن دهه فجر کاملاً طبیعی است. و باید سعی کرد هر چه بیشتر توجه این دسته از دانش آموزان را به خود جلب کرد. مثلاً میتوانید نشریه تان را قبل از توزیع عمومی، به صورت ویژه و در سرکلاس بین این افراد توزیع کنید.
وقتی از سوژه ی موردنظر خواستیم بگوید اگر سال 93 یک انجمنی بود، برای دهه فجر چه کار می کرده است، گفت: نرم افزار اندرویدی برای انقلاب می ساختم!